kerst 2017


Op 1e en 2e kerstdag serveren wij ons inmiddels gebruikelijke 4 gangen kerstmenu. U kunt dit menu uitbreiden naar 6 gangen.

Aanvang diner te reserveren vanaf 19:00

Kerst menu 4 gangen € 55

Ontvangst met amuses
***

Met limoen gemarineerde makreel en gekonfijte prei. Hierbij salsa huancaina en een Panna cotta van avocado en veldsla. Geserveerd met een marbre van Jamon Iberico de Bellota en Black pearl caviar

***

24 uur gegaard Iberico buikspek met geroosterde zeebaars en coquilles. Geserveerd met Achote olie en witte mais puree

***

Antichuco van fazant filet en krokante kaantjes. Eigen gemaakte bitterbal van eendenlever en een saucijs gemaakt van zijn dijbeen. Hierbij een jus van hutspot en hete bliksem

***

Cremaux van kokos en mandarijn met gezouten pinda geserveerd met een bouillon van speculaas

 

Extra gerechten:

Ganzenlever van Sousa & Labourdette € 18

Licht gerookte ganzenlever met pittige kaantjes van vrije uitloop ganzen uit de Extremadura Spanje. Twents kniepertje gevuld met een compote van gefermenteerde mispels en appel, hierbij een koude bouillon van pittige appel. 

Zwezerik en kalfswang € 18

Krokant gebakken kalfshart zwezerik, daarna geglaceerd en gelakt met koffie honing en Tonkaboon, geserveerd met eeuwige moes en een rillette van kalfswang 

Assortiment kaas € 15

Nationale en internationale kazen geserveerd met pan forte

 

Kerst menu All-in € 95 

Amuses

Aperitief Champagne

 4-gangen kerst menu

Begeleidende wijnen bij ieder gerecht

Tafelwater Aqua Panna/San Pellegrino

Onbeperkt koffie/thee met friandises