Masterclass Koken, Wijn en Spijs


"Masterclass koken wijn en spijs” 

Iedere dinsdag vanaf mei 2017 kunt u genieten van heerlijke ambachtelijke gerechten met een beetje extra, namelijk het verhaal van wijn en spijs. Wij nemen eerst de basis door, " waarom welke wijn"?  Welke smaken kom je tegen in wijn en hoe beleef je ze in de mond. Tijdens de klassikale les word er een masterclass gegeven. Met een knipoog naar de Peruaanse en Spaanse keuken word u inzicht gegeven hoe je op een bijzondere manier beleving kunt geven aan enkele unieke gerechten. U heeft na de masterclass inzicht hoe je thuis aan de slag kunt met enkele unieke gerechten.

Chefkok Freddy Cusell legt tijdens de masterclass uit waarom de wijn nou juist zo goed bij dat specifieke gerecht past en wat smaak en beleving nu juist naar een hoger level tilt. Hier wordt dan ook de juiste toelichting bij gegeven. Een unieke beleving in ons sfeervolle restaurant.

 

Tijden:
overdag:van 14:00 tot 18:00
s'avonds: van 18:00 tot 22:00

Prijs masterclass €85,-

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.